<!—- Start Cookie wall script for Facebook Pixel Code -->

Particulier

Als particulier kunt u bij DTC uw auto, motor, camper of caravan laten financieren en verzekeren. DTC zal hiervoor altijd een passend voorstel doen die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Omdat het een particuliere financiering betreft zitten extra’s zoals wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen niet inbegrepen bij deze kredietvorm. Bij deze financiering wordt u wel direct eigenaar van de auto.

Persoonlijke lening

Een lening afgestemd op uw persoonlijke situatie. Duidelijk en transparant. De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm. U bepaalt vooraf de gewenste looptijd, die kan variëren tussen 12 en 120 maanden. Bij een lange looptijd zijn de maandlasten laag en bij een korte looptijd liggen die hoger, maar is de lening sneller voldaan. De rente wordt bij het afsluiten bepaalt en blijft onveranderd, zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast is er de mogelijkheid om boetevrij af te lossen.

Lager maandbedrag?

Wilt u graag een persoonlijke lening afsluiten, maar vind u het maandbedrag te hoog? Door een slottermijn op te nemen in de overeenkomst, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Er wordt tijdens de looptijd geen aflossing berekend op dit deel van de financiering waardoor de maandbedragen een stuk lager uitvallen. Een slottermijn is alleen mogelijk bij een financiering met een looptijd van maximaal 60 maanden.

Aan het einde van de looptijd kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

 • 1. U ruilt de auto in tegen een nieuwe en sluit een nieuwe financiering af.
 • 2. U behoudt de auto en betaalt het slottermijn in één keer af.
 

Zakelijk

 

U wilt investeren in een goede bedrijfsauto, vrachtwagen of machine? Dat is mogelijk met Financial Lease, Operational Lease of Equipment Lease. DTC biedt u de best passende financiering en verzekering. Hierdoor behoudt u investeringsruimte voor uw kernactiviteiten.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee uw onderneming een voertuig of machine aanschaft. Kortom, u kiest een auto en DTC Lease betaalt namens u de aanschafprijs. De BTW betaalt u zelf, dit kunt u terugvorderen bij de belastingdienst.

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een duidelijke, transparante kredietvorm. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 tot maximaal 60 maanden, afhankelijk van de leeftijd van de auto en uw wensen. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over een eventuele aanbetaling of slottermijn waardoor de uiteindelijke maandlasten lager uitvallen. Zo betaalt u maandelijks hetzelfde bedrag en weet u precies waar u aan toe bent.

Financial lease is ook fiscaal een aantrekkelijke financiering. U wordt direct eigenaar van het nieuwe voertuig, waardoor het een investering wordt die niet drukt op de liquiditeit. U kunt namelijk het voertuig op de balans activeren.

Bent u een startende ondernemer? Geen probleem. U kunt hier uw aanvraag indienen of telefonisch via 030 – 760 5000

De voordelen van Financial Lease;

 • 100% financiering
 • Nieuwe en gebruikte auto’s
 • Alle merken en modellen
 • Autodealer naar keuze
 • U wordt eigenaar van de auto
 • Lage investering en behoud van liquiditeit
 • Renteaftrek en investeringsaftrek levert u een fiscaal voordeel op
 • U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en aflossing
 • Lager maandbedrag dankzij slottermijn of aanbetaling mogelijk

Wat is Operational Lease?

U kiest voor Operational Lease als u kiest voor gemak en zekerheid. Zorgeloos rijden, zonder dat u hoeft om te kijken of alles goed geregeld is, dat is Operational Lease. Het beheer en de financiering van de auto worden overgenomen door DTC. Dit betekent dat DTC de juridisch en economisch eigenaar van het nieuwe voertuig is. Na de looptijd van het leasecontract gaat de auto dan ook terug naar DTC. De economische risico’s worden hiermee volledig uit handen genomen en u blijft altijd mobiel. U heeft het gemak van een goede auto tot uw beschikking, met de zekerheid dat er geen onverwachte kosten ontstaan.

Het is een contract op maat, wat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Met meer dan 17 jaar ervaring kent DTC de ins en outs voor het opstellen van goede voorwaarden. DTC weet dat er veel komt kijken bij een zorgeloos wagenparkbeheer en zal er alles aan doen zodat u en uw medewerkers zorgeloos kunnen rijden!

Voordelen

 • De auto staat niet op uw bedrijfsbalans
 • U loopt geen restwaarderisico
 • U kunt uw kosten budgetteren dankzij vaste looptijd
 • U betaalt per maand een vast bedrag aan rente en aflossing
 • Aan het einde van de looptijd is een koopoptie mogelijk

Wat is Equipment Lease?

Met Equipment Lease krijgt u een zakelijke financiering om een machine of andere bedrijfsmiddelen aan te schaffen. Met deze financieringsvorm bent u direct economisch eigenaar en hoeft u uw liquiditeit niet aan te spreken. Tegen een vaste rente en een vast maandbedrag kunt u de bedrijfsmiddelen direct aanschaffen en op de balans activeren. Daarnaast is het mogelijk om een aanbetaling te doen, zodat de maandelijkse kosten lager uitvallen. Met de mogelijkheid van investerings-, rente- en btw-aftrek is dit de optimale investering.

Voordelen Equipment Lease:

 • Maandelijks vaste rente en aflossing
 • Activering van het bedrijfsmiddel op uw balans
 • Geen liquiditeitsverlies binnen uw onderneming
 • Mogelijkheid van investerings-, rente- en BTW aftrek
 • Een aanbetaling behoort tot de mogelijkheden
 • Geschikt voor heftrucks, tractors, hoogwerkers, trailers, machines, airco’s, zonnepanelen, ovens, computers, printers/multifunctionals, tandartsstoelen, ledlampen, rolluiken en andere bedrijfsapparatuur
 • Voor alle bedrijfsmiddelen hebben wij mogelijkheden